Nejnovější recenze ze sekce Cyklistické kalhoty
- Splňuje očekávání
- Tepelný komfort
- Příjemný, pohodlný materiál
- Výborně padne
- Kvalitní cyklovložka
Zakoupeno pro přítelkyni dámská velikost neseděla byla malá tato vyhovuje je super
Jsou dost dlouhé
Sedí naprosto perfektně. Materiál top
velmí příjemné
- kvalitní zpracování
- jsou těsnější, příště bych zvolil větší velikost
- Kvalita produktu GOBIK a poměr cena / kvalita. Ověřeno v závodě extrémního triatlonu Winternam 2024, kdy na kole letos pršelo skoro celou dobu a kalhoty parádní nohy v suchu.
Opět ověřená kvalita produktu GOBIK a poměr cena / kvalita. Ověřeno v závodě extrémního triatlonu Winternam 2024, kdy na kole letos pršelo skoro celou dobu a kalhoty parádní nohy v suchu.
- Pohodlné, fungují jak mají
- Velikost 2XL na mých 194 cm a 88 kg škrtí = krátké kšandy. Velikost 3XL je OK.
- Zateplená kolena, celkově dobře sedí na těle
Dostatečná délka, kvalitní materiál, pohodlný střih.
Kvalita
Perfektně padnou, mám 183cm, 80kg vel.L. Skvělé reflexní prvky. A hlavně nejsou zateplené tzn. jsou to opravdu jen dlouhé kraťasy, což jsem přesně potřeboval do teplot 8-15st. Jinde nebyly k sehnání. No a cena taky dobrá.
Popis (Lehké a vzdušné MTB kalhoty pro hezké teplé letní dny na tvých oblíbených trailech) se absolutne neshoduje s realitou. Jsou neprodysne a i ted, kdyz je lehce nad 10 stupnu, je v nich nesnesitelne horko. Do bikeparku, kdyz je zima a vlhko, fajn, na slapani urcite ne. Mozna, az bude mrznout. A jsou trochu uzsi pres stehna a maji melke kapsy, sotva na telefon.
- Jednoduche kalhoty bez zipu, velice prijemny elasticky material, dobra vystelka
- Profuk material, clovek se v nem nepoti
- Pouzivam od 0-15 st C, ideal asi 5-15 st C
- pohodlné
- Kvalitní zpracování.
- Zateplení na stehnech.
- Kalhoty nemají vložku.
- Poněkud vyšší cena.
Kalhoty jsou kvalitně zpracované. Rovněž mi vyhovuje, že nemají všitou vložku (což není úplně obvyklé). Používám totiž samostatné cyklotrenky s vložkou.
Pozor: velikost se odvozuje pouze od obvodu boků!
Na první pokus jsem koupil velikost č. 6, která se ukázala jako příliš těsná. Rovněž ramenní popruhy byly krátké.
Na druhý pokus jsem zvolil velikost č. 8, která je OK.
Doporučuji tedy volit spíše o něco větší čísla.
- Poměr cena výkon
- Kvalitní zpracování
- Celkem kvalitní vložka
- Délka nohavic
- Odstávající zakončení u kotníků
- Delší šráky
Hodnocena velikost XL po jedné vyjížďce, na 3,5h vložka naprosto v pořádku, kšandy by mohly být kratší, nohavice delší a zakončení nohavic těšnější, aby mi neodstávalo od kotníků.
Testovací jezdec 187cm/73kg. Velikost L by možná padla více na tělo, ale byl by nejspíš ještě větší problém s délkou nohavic. Za mě však za vynaložený peníz celkem hodně muziky :-)
Skvělá tepelná izolace
- Kvalitní výrobek
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »